Vierders werkt samen met Stefan van Aarle aan centrumplan Blerick

Skyline Delft

Vierders gaat samen met Stefan van Aarle aan de slag in Blerick. Het in opdracht van de Taskforce Winkelhart Blerick opgestelde visierapport vormt de basis voor de uitvoering.

De gemeente Venlo heeft bureau Vierders aangetrokken om uitvoering te geven aan het visierapport, zoals dat in opdracht van de Taskforce Winkelhart Blerick was opgesteld door de bureaus Stadskracht en Ruimteverhaal. Deze opdracht wordt in combinatie met de opgave voor de binnenstad van Venlo uitgevoerd (zie ander nieuwsbericht). Voor de opgave in Blerick werkt Stefan van Aarle vanuit Vierders aan de uitvoering van het rapport, dat hij samen met Ruimteverhaal heeft opgesteld.

In Blerick is inmiddels de uitvoering van het centrumplan gestart, waarvan de uitbreiding van het modewarenhuis van Berden een belangrijk onderdeel is. Versterking van de structuur van het winkelhart van Blerick is een belangrijk doel. Daarbij krijgt ook het openbaar gebied een nieuw gezicht. Het in opdracht van de taskforce opgestelde visierapport, wat door de gemeente Venlo is omarmd, geeft richting aan de ontwikkeling van het centrumgebied van Blerick. Naast het vernieuwde winkelcluster bij Berden wordt dat gevormd door winkelcentrum De Wieën en het tussengelegen gebied van de Kloosterstraat. Ambitie is tevens de verbinding met de rivier Maas te realiseren.

terug naar nieuwsoverzicht

ZO BEREIKT U ONS

Vierders biedt complete vastgoedoplossingen; wij delen onze kennis en ervaring graag met u.
Meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden, neem dan contact met ons op en ontdek onze toegevoegde waarde!

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Er ging iets niet goed. Probeert u het nog eens of bel ons.
Naar boven

Draai je telefoon voor de optimale beleving