Vierders vastgoedmanagement breidt portefeuille uit

Skyline Delft

Vierders breidt portefeuille uit: kantoorgebouw aan de Linie 604-622 in #Apeldoorn in beheer van #VierdersVastgoedManagement.

Onlangs heeft Vierders vastgoedmanagement het kantoorgebouw La Bellecroix aan de Linie in Apeldoorn in beheer gekregen. Met een oppervlakte van circa 2.100m2 biedt dit pand ruimte aan vier huurders en daarmee is deze locatie volledig verhuurd. Namens MH B.V.  verzorgen wij het volledige vastgoedbeheer voor dit complex, zowel wat technisch, administratief als commercieel beheer betreft. Als specialist op het gebied van asset- en propertymanagement bieden wij de juiste ondersteuning, ook als het gaat om risicomanagement, compliance en interne controle. Onderdeel van de samenwerking met MH B.V. is ook het verder verduurzamen van dit kantoorgebouw zodat het voldoet aan de meest recente duurzaamheidseisen.
 
Vierders vastgoedmanagement is een initiatief van Vierders en Fortrus. Wij combineren kennis van zaken en jarenlange ervaring met een uitgebreid netwerk. Meer weten over onze duurzame oplossingen >>  www.vierders.nl.
 
#beheer #vastgoedmanagement #Apeldoorn #vastgoed #realestate

@VierdersVastgoedmanagement @Fortrus @Vierders

terug naar nieuwsoverzicht

ZO BEREIKT U ONS

Vierders biedt complete vastgoedoplossingen; wij delen onze kennis en ervaring graag met u.
Meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden, neem dan contact met ons op en ontdek onze toegevoegde waarde!

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Er ging iets niet goed. Probeert u het nog eens of bel ons.
Naar boven

Draai je telefoon voor de optimale beleving