Wij zijn Vierders

Aangenaam. Wij combineren kennis van zaken en jarenlange ervaring met een uitgebreid netwerk en met oprechte interesse in u en in uw wensen; persoonlijk, betrokken en integer zijn kenmerkend voor wie wij zijn en hoe wij werken.

René Vierkant

Vernieuwer, verbinder, doelgericht, analytisch sterk en team player. Jarenlange ervaring in de institutionele wereld van beleggen in vastgoed onder andere bij Syntrus Achmea. Sterk in het neerzetten en realiseren van uitdagende ambities. Betrokken bij Retailagenda Economische Zaken vanuit vastgoed en aanjager van het thema ‘Krimp retailmeters’. Actief in diverse bestuursfuncties. Sinds 2017 medeoprichter en eigenaar van Vierders maar vooral ook vader van drie zoons, samenlevend met Miranda, Volkswagen liefhebber, wonen aan Loosdrechtse plassen, bootje varen en wijds uitzicht.

+31 (0)6 15053101rene.vierkant@vierders.nlLinkedin

Rob Wolfs

Is betrokken, pragmatisch, inventief en impactvol. Werkt oplossingsgericht, is positief ingesteld en prettig in de omgang. Realiseert graag duurzame verbeteringen en werkt efficiënt samen. Heeft internationale ‘strategische’ ervaring opgedaan bij diverse retailketens en shopping centers in Europa. Vaart graag met zijn twee dochters door de grachten en is actief voor het Nederlands Filmfestival.

+31 (0)6 57399305rob.wolfs@vierders.nlLinkedin

Christel Peters

Is inventief en oplossingsgericht waarbij alle betrokken partijen een tevreden gevoel aan over houden. Werkt efficiënt samen met partijen, is objectief, energiek en realistisch. Werkt sinds 1999 in het vastgoed, waarvan bijna 20 jaar op het gebied van retail. Heeft gewerkt voor DTZ Zadelhoff en WPM Retail en sinds 2015 zelfstandig ondernemer. Heeft een zoon en dochter, tennist, wandelt en leest graag.

+ 31 (0)6 45 45 00 34 christel.peters@vierders.nlLinkedin

Jan Peter Stuurstraat

Resultaatgerichte retail manager die zich met passie inzet en de belangen van alle betrokkenen serieus neemt. Denkt in kansen en werkt oplossingsgericht. Is een team player, creatief, objectief en realist. Haalt energie en voldoening uit het succesvol tot stand brengen van projecten. Is sinds 1995 werkzaam in retail (WPM Retail) van herontwikkeling/renovatie en verhuurprojecten. Kernwaarden zijn klantgerichtheid, integriteit, transparantie, aandacht, toewijding, vasthoudendheid en samenwerking. Sinds november 2017 eigenaar van JPS Retail Services. Woont in Nuenen, is getrouwd met Margreet en vader van Marloes en Casper. Brede interesse in architectuur, lucht- en ruimtevaart, auto’s en productieprocessen.

+31 (0)6 51188322janpeter.stuurstraat@vierders.nlLinkedin

Vitale Kernen

Vierders is samenwerkingspartner in Vitale Kernen. Met de aanpak van Vitale Kernen werken wij aan versterking van samenwerking en doe-kracht. Daarvoor zetten we een vanuit de partners gezamenlijk ontwikkelde aanpak in die leidt tot duurzame succesvolle samenwerking in kerngebieden. In deze gebieden werken mensen uit gemeente, ondernemers en vastgoed samen aan het realiseren van vitale centrumgebieden. Meer informatie is te vinden op de website van Vitale Kernen https://vitalekernen.com/. Vanuit Vierders is René Vierkant betrokken.

Linkedin

Vierders is adviseur van het Vakcentrum

Het Vakcentrum is de onafhankelijke belangenbehartiger en bewezen partner van zelfstandige detaillisten in food, non-food, fast moving consumer goods en franchisenemers. Via het Vakcentrum expertise centrum adviseert Vierders bij het vakcentrum aangesloten leden op het gebied van vastgoedvraagstukken.

(0348) 41 97 71info@vakcentrum.nlLinkedin

ZO BEREIKT U ONS

Vierders biedt complete vastgoedoplossingen; wij delen onze kennis en ervaring graag met u.
Meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden, neem dan contact met ons op en ontdek onze toegevoegde waarde!

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Er ging iets niet goed. Probeert u het nog eens of bel ons.
Naar boven

Draai je telefoon voor de optimale beleving