Lees alles over
dit project

Versterken binnenstad Hengelo

Als een van de eerste opdrachtgevers van Vierders heeft de gemeente Hengelo (O) Vierders verzocht om hen te helpen met het versterken van de binnenstad, door middel van acquisitie van nog niet in Hengelo gevestigde retailers, anderzijds door het flink verkleinen van het winkelareaal, zodat een compact en aantrekkelijke binnenstad wordt gerealiseerd.

Skyline Delft

Daarbij geeft Vierders concreet invulling aan het aanwezige Actieplan (opgesteld door gemeente, ondernemers en vastgoed). Met gebruikmaking van bestaande onderzoeken, rapporten en uitgangspunten van de gemeente zijn door Vierders onderscheidende gebiedsprofielen gedefinieerd. Vanuit deze profielen wordt versterking gezocht door middel van aantrekken van bijpassende maar nog ontbrekende winkelformules, maar ook door verplaatsing van ondernemers naar een voor hen beter passende locatie.

Parallel is over de Hengelose plannen gesproken met een groot aantal landelijke retailketens, al dan niet gevestigd in Hengelo. Dit heeft geleid tot een concreet stappenplan, waarmee Vierders, in samenwerking met de betrokken partijen in de binnenstad aan de slag is gegaan. Daarbij wordt ingezet op verplaatsing van een aantal winkels naar een voor hen betere plek, het realiseren van die plek in het kernwinkelgebied alsook het via rijg- en schuifplannen verbeteren van het areaal aan winkelformules, zelfstandige ondernemers, horeca en andere publieksvoorzieningen.

terug naar projectenoverzicht

ZO BEREIKT U ONS

Vierders biedt complete vastgoedoplossingen; wij delen onze kennis en ervaring graag met u.
Meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden, neem dan contact met ons op en ontdek onze toegevoegde waarde!

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Er ging iets niet goed. Probeert u het nog eens of bel ons.
Naar boven

Draai je telefoon voor de optimale beleving