Lees alles over
dit project

VAN LEEGSTAND NAAR VITAAL CENTRUMGEBIED

‍Vierders biedt duurzame vastgoedoplossingen voor ondernemers, vastgoedeigenaren én gemeenten. Wij zijn de schakel die alle betrokken partijen met elkaar verbindt, zonder daarbij het gezamenlijk belang uit het oog te verliezen: een vitaal en gezond centrumgebied waarin leegstand teruggebracht wordt en synergie ontstaat. Hoe wij dat doen? Door te luisteren en mee te denken. Door partijen met elkaar in contact te brengen. Door onze resultaat- en oplossingsgerichte aanpak. Door die ene straat of dat deelgebied centraal te stellen, zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. Door onze kennis en ervaring te koppelen aan een specifiek vraagstuk – uw vraagstuk.

Skyline Delft

De schakel tussen gemeente, vastgoedeigenaar en ondernemer

Leegstand in centrumgebieden is niet alleen een probleem voor (of van) vastgoedeigenaren, maar ook voor (en van) ondernemers en gemeenten. Om mensen en bedrijven te bewegen naar het centrum te komen, is een gevarieerd en compact aanbod van groot belang. Of het nu gaat om diversiteit in winkels, horeca, cultuur, bedrijven of woningen: een centrum leeft wanneer bezoekers én bewoners uit een breed en gevarieerd aanbodkunnen kiezen.

 

Niet alleen winkelend publiekmoet op die plek willen zijn, ook detailhandel, horeca en andere publieksgerichte activiteiten moeten zich er willen vestigen. Vierders helpt daarbij. Wij zijnde schakel tussen ondernemers en vastgoedeigenaren, en tussen vastgoedeigenaren en gemeenten. Ons plan van aanpak sluit aan bij het DNA van een centrum- en deelgebieden bij de visie die in veel gevallen al  gedefinieerd is. Het compacter maken van dit gebieden het opvullen van leegstand door bijvoorbeeld ondernemers uit het buitengebied naar het centrum te halen, staan in dit plan centraal. Hierbij nemen we betrokken vastgoedeigenaren ook mee in onze ideeën over het transformeren van locaties aan de buitenkant van het centrum: van bedrijfs- of winkelpand naar woningbouw, appartementencomplex of verzamelgebouw op het gebied van dienstverlening. In onze ogen kan een oplossing voor het centrumgebied alleen succesvol zijn wanneer tegelijkertijd ook kritisch naar het gebied eromheen gekeken wordt.

 

Van toegevoegde waarde

Vierders is er voor al die partijen die zich bezighouden met het vitaal en (economisch) gezond maken van centrumgebieden. Zowel overheden en gemeenten als vastgoedeigenaren en ondernemers hebben baat bij een vitaal centrumgebied; Vierders helpt hen dit daadwerkelijk te realiseren. Wij werken vanuit een gedeelde visie en vertalen deze naar een gebiedsgerichte aanpak. Om het gebied aantrekkelijker te maken voor de consument, kijken we wat op straatniveau nodig is en welke invulling daar het best bij past – op korte, maar vooral ook op lange termijn. Zo is en blijft het centrumgebied van waarde voor zowel bezoeker als ondernemer, vastgoedeigenaar en gemeente.

 

Een vitaal centrumgebied binnen handbereik

Duurzame vastgoedoplossingen worden bereikt door te werken vanuit het collectief belang, met oog voor het individueel belang. Gemeenten, vastgoedeigenaren en ondernemers moeten iets te winnen hebben: meer bezoekers naar het centrum, minder leegstand en meer klanten - en dus meer omzet, voor alle betrokkenen. Om een compacte, vitale binnenstad te realiseren, is het van belang dat iedereen bereid is om in beweging te komen. Wij weten als geen ander hoe we dit kunnen bereiken en zetten graag samen met u de eerste stap. Het doel? Een vitaal en toekomstbestendig centrumgebied waarbij iedereen letterlijk en figuurlijk op de juiste plek zit.

 

Vierders werkt samen met gemeenten, vastgoedeigenaren en ondernemers. Samen met u realiseren wij het centrumgebied van de toekomst.

terug naar projectenoverzicht

ZO BEREIKT U ONS

Vierders biedt complete vastgoedoplossingen; wij delen onze kennis en ervaring graag met u.
Meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden, neem dan contact met ons op en ontdek onze toegevoegde waarde!

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Er ging iets niet goed. Probeert u het nog eens of bel ons.
Naar boven

Draai je telefoon voor de optimale beleving