Lees alles over
dit project

Onderzoek naar alternatieve aanwendbaarheid locaties

Voor een multinational is onderzoek gedaan naar de alternatieve aanwendbaarheid van hun locaties in Gorinchem en is de eerste aanzet gegeven tot realisatie van de resultaten uit deze onderzoeken.

Skyline Delft

In samenspraak met de Gemeente is besloten een locatie van 5,5 hectare te transformeren naar woonbestemming. Hiervoor zijn de bebouwingsmogelijkheden van de locatie samen met een architecten- en een stedenbouwkundig bureau onderzocht.

Tevens is in deze fase de bodemgeschiktheid beoordeeld en is onderzocht op welke wijze de bodem op de meest efficiƫnte wijze geschikt te maken is voor de woonbestemming. Door de integrale aanpak van Vierders zal er een gestapelde bebouwing worden gerealiseerd en wordt er bezuinigd op de kosten van de bodemsanering en waarbij aan de uitgangspunten van de gemeente is voldaan.

'Deze aanpak levert het bedrijf en de gemeente een bebouwingsmogelijkheid van ongeveer 500 woningen nabij het centrum van Gorinchem op.'

Parallel aan deze fase is onderzocht welke alternatieven er voor de bedrijfshuisvesting zijn, rekening houdend met herziene bedrijfsvoering, woonplaatsen van medewerkers, borging werkgelegenheid voor de gemeente, logistiek en financiƫle gevolgen.

Door de integrale aanpak van Vierders is er voor de opdrachtgever aanzienlijke meerwaarde georganiseerd. In plaats van verkoop van sec industrieterrein kan er een ontwikkelingslocatie voor woningbouw worden verkocht.

terug naar projectenoverzicht

ZO BEREIKT U ONS

Vierders biedt complete vastgoedoplossingen; wij delen onze kennis en ervaring graag met u.
Meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden, neem dan contact met ons op en ontdek onze toegevoegde waarde!

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Er ging iets niet goed. Probeert u het nog eens of bel ons.
Naar boven

Draai je telefoon voor de optimale beleving