Lees alles over
dit project

Aan de slag in Venlo en Blerick

Vierders werkt aan realisatie centrumplannen van zowel Venlo als Blerick

Skyline Delft

In Venlo werkt Vierders aan de realisatie van het Centrumplan 2030. Tegelijkertijd werkt Vierders in Blerick, gemeente Venlo, aan de uitvoering van het visiedocument voor het centrum van Blerick.

Voor de uitvoering van deze opdracht heeft Vierders Stefan van Aarle en Nienke van Gerwen aangetrokken. Samen met René Vierkant geven zij de komende periode vorm aan de versterking van beide centrumgebieden. Stefan richt zich daarbij primair op de uitvoering van het visierapport in het centrum van Blerick, Nienke focust zich op Venlo. Vanuit Vierders is René aanspreekpunt en opdrachtnemer voor deze opdracht in beide gebieden. In nauwe samenwerking met de betrokken partijen in het gebied werken René, Stefan en Nienke, in opdracht van de gemeente, aan de realisatie van de door de stakeholders gezamenlijk vastgestelde opgaven.

Met de uitvoering van acties en projecten wordt de komende periode vorm gegeven aan de versterking van beide centrumgebieden. Dat doen we samen met betrokkenen uit de organisatie van de gemeente, met ondernemers en pandeigenaren en in samenspraak met andere betrokkenen in het centrumgebied.

terug naar projectenoverzicht

ZO BEREIKT U ONS

Vierders biedt complete vastgoedoplossingen; wij delen onze kennis en ervaring graag met u.
Meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden, neem dan contact met ons op en ontdek onze toegevoegde waarde!

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Er ging iets niet goed. Probeert u het nog eens of bel ons.
Naar boven

Draai je telefoon voor de optimale beleving