Nieuwe winkel voor ICI Paris XL in Hengelo

Skyline Delft

Nieuwe winkel voor ICI Paris XL in Hengelo

Hengelo, 30 november 2022 – De aanpak van de binnenstad van Hengelo heeft steeds meer zichtbaar resultaat. Nu in de openbare ruimte het nieuwe fraaie  straatbeeld zichtbaar wordt zien ook steeds meer retailers het nieuwe perspectief van de binnenstad van Hengelo. Een van deze retailers is ICI Paris XL. Zij hebben het pand Enschedesestraat 32 gehuurd, op de hoek van de Nieuwstraat, schuin tegenover hun huidige winkel. Met een oppervlak van circa 175 m² begane grondwinkelruimte en circa 65 m² in de kelder biedt het pand nieuwe mogelijkheden voor ICI Paris XL op deze mooie zichtlocatie in de binnenstad. Met deze invulling is het karakteristieke winkelpand weer volledig gevuld, als ook op de bovengelegen etages de nieuwe woningen zijn gerealiseerd.

 ICI Paris XL heeft meer dan 150 winkels in Nederland en valtonder de A.S. WATSON Group, die momenteel de grootste Health & Beauty Retailer ter wereld is met meer dan 15.000 winkels.

 De Gemeente Hengelo heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de binnenstad. De Enschedestraat, Nieuwstraat, Brinkstraat en Telgen hebben inmiddels nieuwe bestrating en aankleding gekregen. De komende maanden wordt de laatste hand gelegd aan het marktplein. Samen met de binnenstadsondernemers en vastgoed eigenaren, verenigd in de SCH, werkt de gemeente aan een krachtige en vitale binnenstad. 

Vierders helpt om verbinding te leggen tussen de verhuurders, zittende huurders, makelaars en de gemeente. We enthousiasmeren retailers om naar het centrum van Hengelo te komen. In deze situatie hebben we samengewerkt met Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars, makelaar van de pandeigenaar.

Binnenkort verwachten we meer nieuwe retailers te kunnen toevoegen aan de binnenstad van Hengelo.

 

terug naar nieuwsoverzicht

ZO BEREIKT U ONS

Vierders biedt complete vastgoedoplossingen; wij delen onze kennis en ervaring graag met u.
Meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden, neem dan contact met ons op en ontdek onze toegevoegde waarde!

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Er ging iets niet goed. Probeert u het nog eens of bel ons.
Naar boven

Draai je telefoon voor de optimale beleving