Leegstand in Waalwijk centrum krijgt brede professionele aanpak

Skyline Delft

Leegstand in Waalwijk centrum krijgt brede professionele aanpak

Vierders gaat ondersteuning bieden bij de versterking van de binnenstad van Waalwijk. De visie voor de binnenstad van Waalwijk geeft een kader voor de ambities van het centrum van Waalwijk.

Winkelcentrum De Els gaat groots aangepakt worden. Hiervoor zijn revitalisatie plannen in de maak, waarbij de BanGroep het initiatief voor De Els heeft genomen. Daarnaast zijn er, ook binnen het niet overdekte gedeelte van Waalwijk Centrum, ontwikkelingen aan de gang die professionele ondersteuning hard nodig hebben, denk hierbij aan de omzetting van winkelbestemming naar woonbestemming.

Het gaat om het verbinden van retailers aan locaties. Dat betekent het verbinden van mensen; retailer, eigenaar, adviseur en makelaar. De rol van Vierders is het tot stand brengen van die verbinding en het bijdragen aan het wegnemen van hobbels.

Kennismaken met Vierders

Vierders bestaat sinds september 2018 en is opgericht door Huub Snelders en René Vierkant. Huub Snelders is vastgoedexpert op het gebied van beheer, bedrijven en binnensteden – ook internationaal. René Vierkant heeft jarenlange ervaring in de institutionele wereld van beleggen in vastgoed onder andere bij Syntrus Achmea.

Vierders helpt partijen in binnensteden actief aan de slag te gaan met het transformeren van de binnenstad; verplaatsen van ondernemers uit kansarme gebieden naar kansrijke straten, (gebiedsgewijs) transformeren van retail panden naar alternatieve bestemmingen, daarmee creëren van een duidelijk nieuw perspectief en vanuit dit perspectief aantrekken van nieuwe invullingen. Voor de werkzaamheden maken zij gebruik van ervaren zelfstandigen uit hun netwerk.

Aanpak in Waalwijk

Vierders werkt nauw samen met de lokale en landelijke makelaardij. Daarbij richt Vierders zicht op het creëren van marktmogelijkheden, die door de makelaar vervolgens kunnen worden ‘ingekopt’. Waar ontwikkeling van vastgoed nodig/mogelijk is, zal Vierders ontwikkelende partijen zoeken. Vierders helpt betrokken partijen met hun expertise en inzet om de keuze voor Waalwijk te maken, actieve acquisitie dus. Hun beloning uit zich in de vorm van het welslagen van de missie. Er is al een start gemaakt. Vierders is begonnen met retailers te enthousiasmeren voor de binnenstad van Waalwijk. Vierders kent deze partijen en is in staat het gesprek over het niveau van de makelaar heen te tillen.

terug naar nieuwsoverzicht

ZO BEREIKT U ONS

Vierders biedt complete vastgoedoplossingen; wij delen onze kennis en ervaring graag met u.
Meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden, neem dan contact met ons op en ontdek onze toegevoegde waarde!

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Er ging iets niet goed. Probeert u het nog eens of bel ons.
Naar boven

Draai je telefoon voor de optimale beleving