Vierders Vastgoedmanagement: unieke samenwerking tussen Fortrus en Vierders

Skyline Delft

Fortrus en Vierders zijn ervaren experts op het gebied van technisch, administratief en commercieel vastgoedbeheer. Beide bedrijven hebben hun expertise samengebracht in Vierders Vastgoedmanagement, de specialist in asset- en propertymanagement. Door de kennis en ervaring van beide partijen te bundelen, ontstaat een uniek totaalconcept op het gebied van vastgoedbeheer.

Vierders Vastgoedmanagement beheert al  uw vastgoed, ook als het gaat om risicomanagement, compliance en interne  controle. De dagelijkse leiding wordt gevormd door Huub Snelders en Tim  Willemsen, die daarnaast beiden nog werkzaam zijn voor respectievelijk  Vierders en Fortrus.

“Binnen Vierders Vastgoedmanagement  blijven directe communicatie en flexibiliteit gewaarborgd. Alleen zo bereiken  we samen het beoogde resultaat”, aldus Tim Willemsen. “Wij zijn ervan  overtuigd dat innovatie op het gebied van vastgoedmanagement alleen bereikt  kan worden door specialismen samen te voegen. Fortrus en Vierders zijn die  specialist”, vult Huub Snelders aan.

Fortrus bedient al  ruim 20 jaar tal van opdrachtgevers op het gebied van technisch  vastgoedmanagement. Het bedrijf onderscheidt zich als innovatieve partij met  een hoge mate van automatisering door NoClaims. Vierders biedt  beleggers, bedrijven en binnensteden sinds 2017 oplossingen voor al hun  vastgoedvraagstukken.

Ook de andere aandeelhouders zijn  opgetogen over de gezamenlijke onderneming.

René Vierkant (Vierders): “Met  Vierders Vastgoedmanagement brengen we het beste van twee werelden samen: kennis  vanuit de rol van opdrachtgever en specialistische expertise van modern asset-  en propertymanagement”. “Voor Fortrus is deze samenwerking ‘de missing link’  waar we naar op zoek waren”, laat Henk Vlug van Fortrus weten.

Vierders Vastgoedmanagement is  gevestigd in Veenendaal en richt zich zowel op (inter)nationale institutionele  beleggers als ook op particuliere vastgoedeigenaren met een eigen  portefeuille. Meer informatie vindt u op www.vierders.nl.

 René Vierkant, Henk Vlug, Tim  Willemsen en Huub Snelders

 

//EINDE BERICHT

Noot voor de redactie:

Voor vragen en/of beeldmateriaal in  hoge resolutie kunt u contact opnemen met:

Huub Snelders | Vierders | 06  53843417 | huub.snelders@vierders.nl.

Over Vierders
Vierders biedt beleggers, bedrijven en  overheden duurzame oplossingen voor vastgoedvraagstukken op het gebied van  beheer, bedrijfshuisvesting en binnensteden. Meer informatie over Vierders  vindt u op www.vierders.nl.

 Over Fortrus
Fortrus heeft een uniek concept voor  technisch en facilitair vastgoed beheer. Voor opdrachtgevers betekend dit  live inzicht in actuele status over meerjarig onderhoud, storingsmeldingen  periodieke keuringen, verduurzaming en certificeringen. www.fortrus.nl

terug naar nieuwsoverzicht

ZO BEREIKT U ONS

Vierders biedt complete vastgoedoplossingen; wij delen onze kennis en ervaring graag met u.
Meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden, neem dan contact met ons op en ontdek onze toegevoegde waarde!

Bedankt! We nemen spoedig contact met u op.
Er ging iets niet goed. Probeert u het nog eens of bel ons.
Naar boven

Draai je telefoon voor de optimale beleving